Antonio Načinović: “Ponoviti pristup s utakmice protiv Intera i nema straha”

Sutra s početkom u 16:15 sati nogometaši Rudara gostuju kod Krka u zaostaloj utakmici sedmog kola Treće HNL Zapad. Iako je ritam Labinjanima neumoljiv, smiju se nadati pozitivnom rezultatu.

Krk je pokazao kakva je momčad natjeravši Pazinku prije desetak dana da se „spašava“ golom u posljednjoj minuti. Osim mladog Matea Jurešića koji je zabio dva gola u toj utakmici, Krk ima i Zeca, iskusnog Turkalja, Dukađina, Klenovšeka, Gibičara i mnoge kvalitetne igrače pa Kovare čeka zahtjevno gostovanje.

Antonio Načinović ove je jeseni pravo „unutarnje“ pojačanje momčadi Rudara. Stasiti branič rekao nam je nakon Intera, a prije Krka: „Pobjedom na Krku nekako bismo ‘izbrisali’ poraz od Novigrada. Maksimalno smo fokusirani na sutrašnju utakmicu, a atmosfera u momčadi je mirna i imam dojam da bi sutra trebali dobro izgledati. Naravno, kvalitetu moramo pokazati na terenu“, kaže Načinović pa dodaje:

„Protiv Intera pokazali smo kovarski pristup, svi igrači su bili veoma rastrčani i raspoloženi te se nadam da ćemo takvi sutra izaći na Krku. Ukoliko naš pristup bude kako treba, uz svo poštovanje protivniku, morali bismo polučiti pozitivan rezultat.“

Utakmicu od 16:15 sudi Zvonko Radić s Kastva, a pomagat će mu Riječani Robi Kezele i Marko Balen. Njihov sugrađanin Marko Cvijović je četvrti sudac, a Boris Spećina iz Novigrada je delegat utakmice.

Updated: 13/10/2020 — 18:19