Sanjin Grbac odlazi iz Rudara: “Bilo mi je lijepo”; Josipović: “Hvala mu na svemu!”

Sanjin Grbac ovog tjedna se oprašta od Nogometnog kluba Rudar. Odluka je to koju je donio nogometaš nakon klupskog osvajanja Kupa Istre, a u proteklih 18 mjeseci iskusni napadač ostavio je lijepi trag u Labinu.

Spomenimo da je prvi nastup imao 02. 03. 2019. godine, a da je od tog trenutka do danas skupio 29 utakmica pritom postigavši devet golova. U 2019. godini od strane igrača seniorske momčadi proglašen je i za najboljeg igrača godine.

Sam igrač će se sutra oprostiti od dosadašnjih suigrača, a prije odlaska rekao je: „Zahvalio bih se svima u klubu, mojim suigračima, ali i naročito predsjedniku kluba Remzu Zalihiću i sportskom direktoru Nedjeljku Josipović te mom velikom prijatelju Dorijanu Liculu Mišu na svemu u razdoblju dok sam bio član Rudara i želim im svu sreću u nastavku natjecanja. Bilo mi je jako lijepo u Labinu“, rekao je Grbac.

Sportski direktor Nedjeljko Josipović je po odlasku Grpca izjavio: „Žao mi je što odlazi i moram reći da tom dečku treba skinuti kapu za sav trud i angažman koji je dao u Rudaru. Putovao je i prekrcavao se da bi dolazio do Labina, a na svakom treningu izgledao je ozbiljno i motivirano. Međutim, jasno je da se čovjek umori i poštujemo njegovu odluku. Hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere!“

Updated: 26/08/2020 — 10:05