Macan pogodio četvrtfinale Kupa Istre

Ivan Macan

Nogometaši Rudara danas su na velovršanskom Tivoliju ostvarili prolaz u četvrtfinale Kupa Istre. Nije bilo lagano, domaća momčad pokazala je zašto je jedan od ozbiljnijih županijskih prvoligaša, ali je labinski trećeligaš ipak slavio.

Igrala se šesta minuta kada idealan centaršut Sanjina Grpca na drugoj vratnici glavom u mreža „zakucava“ Ivan Macan za 0:1. Bio je to i konačni rezultat današnjeg susreta u kojem je Leon Petrović najprije promašio dva „zicera“ da bi nakon toga zatresao i gredu iz trećeg, a na tom dijelu okvira gol zaustavio se i udarac Roberta Dadića nakon slobodnog udarca.

Velovršani su na kraju dali sve u napad kako bi došli do pozitivnog rezultata, ali u smiraju susreta nisu iskoristili izglednu prigodu za poravnanje. Rudar u četvrtfinalu igra protiv Momjana narednog vikenda.


PULA – SRC Tivoli – KUP ISTRE – OSMINA FINALA
SUDAC: Goran Baršić (Poreč) POMOĆNICI: Željko Bunčić (Poreč) i David Ružić (Kaštelir)

VELI VRH – RUDAR 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Macan 6′

Žuti kartoni: Marković, Manojlovski (Veli Vrh)

VELI VRH: Vujica P., Malobabić (46. Ulemek), Vujica B., Ruba (76. Kovač), Marković, Kruškić, Špelić (67. Macan), Sinčić, Žgomba, Bakjac, Manojlovski

Trener: Zoran Peruško

RUDAR: Legac, Načinović, Urošević, Macan (90. Malkić), Petrović (90. Erman), Grbac (58. Ivančić), Dadić, Kurtić, Miškulin (76. Hasanbegović), Golić I. (65. Bilić), Golić D. (58. Čudić)

Trener: Elvis Brajković

Updated: 02/08/2020 — 20:41