Elvis Brajković potvrđen za novog trenera Rudara!

Rudar je bez glavnog trenera bio ravnih četiri dana. Danas je, nakon pregovora s gotovo dvocifrenim brojem kandidata, odlučeno tko bi trebao voditi Rudar u narednoj sezoni. Potvrdio je to i Odbor za hitnost te je jasno da će na labinsku klupu sjesti Elvis Brajković, bivši trener Naprijeda iz Hreljina i bivši hrvatski reprezentativac.

Brajković je kao trener (od 2012. vlasnik UEFA A licence), između ostalog, radio i u HNK Rijeka, a osim u dresu miljenika Armade, igrao je još i za Munchen 1860, Hellas Veronu, Hajduk, meksičke Santos Lagunu i Atlante, Hapoel Petah Tikva te u smiraju karijere za Pomorac, Šibenik, Velebit iz Benkovca i Primorac iz Biograda.

Brajković će ostati upamćen i po tome što je bio s reprezentacijom na Europskom prvenstvu 1996. godine. Vijest je potvrdio predsjednik Rudara Remzo Zalihić: „Da, istina je, dogovorili smo se telefonski te je nakon toga to i potvrdio Odbor za hitnost. Predstavljanje bi trebalo biti sutra navečer, na konferenciji za medije, prije večernjeg treninga.“

Updated: 04/08/2020 — 21:27