Kreću upisi u školu nogometa – Prskalo: “NK Rudar odgaja dobre nogometaše, ali prije svega odgovorne i dobre ljude!”

Sinoć se održao novi sastanak trenera omladinskog pogona NK Rudar na kojem su doneseni zaključci vezani uz stanja svih momčadi uslijed početka treniranja te su potvrđeni pravilnici i propisi prema kojim će omladinski pogon funkcionirati ubuduće.

Sve informacije o upisima u školu nogometa NK Rudar, kao i prava i obaveze svih članova omladinskog pogona kluba, možete pronaći na sljedećem linku.

NK RUDAR – NOGOMETNA ŠKOLA

Također, u sklopu upisa u školu nogometa NK Rudar, za Rudar TV govorio je Andrej Prskalo, najtrofejniji igrač HNK Rijeka ikad i veliki ponos svih simpatizera labinskog kluba.

„Nakon ove pandemije, vjerujem da su mnogi shvatili koliko je zdravo boraviti na svježem zraku i baviti se nekom fizičkom aktivnošću. Ovim putem Vas pozivam da se učlanite u školu nogometa našeg Rudara. Vjerujem da je Rudar klub koji odgaja dobre sportaše, nogometaše, ali prije svega odgovorne i dobre ljude. Dobrodošli u NK Rudar – rudarski sretno“, poručio je Andrej Prskalo.

Upućuje se javni poziv svoj djeci rođenoj 2015., 2014., 2013., 2012., 2011. i 2010. godine da se jave dopredsjedniku zaduženom za omladinski pogon Mauriciju Kožljanu (099 444 1711) ili treneru U9 selekcije i škole nogometa Alenu Rašuu (095 825 4492) za sve dodatne informacije i raspored treninga.

Također, od ove godine, uz neke novosti koje će biti objavljene u narednom periodu, svi članovi Rudara imaju i posebne promotivne cijene pri naručivanju „dvoraca za napuhavanje“ preko tvrtke Free Time. Sigurno će ta činjenica razveseliti mnoge mlade nogometaše Rudara i njihove roditelje.

Updated: 06/06/2020 — 11:41