LIVE STREAMING | NK Rudar i TV Nova, uz suglasnost HNTV-a, dogovorili prijenose utakmice Kovara!

Iako još nije službeno okončana ni ova, niti se sa sigurnošću zna sustav natjecanja u sljedećoj sezoni, u NK Rudar su započeli pripreme za istu.

Danas su, uz prethodnu suglasnost Nenada Petrića iz Hrvatske nogometne televizije (HNTV) koja je vlasnik televizijskih prava za III HNL Zapad, predsjednik labinskog trećeligaša Remzo Zalihić i direktor pulske TV Nova Denis Mikolić dogovorili angažman za natjecateljsku sezonu 2020/2021.

Prema postignutom dogovoru sve utakmice Rudara, kako domaće tako i gostujuće, biti će izravno prenošene na istarskom sportskom portalu IstraSport i lokalnoj Labinskoj Komuni, putem live-streama koji će producirati pulska medijska kuća, a koje će kasnije ekipe HNTV-a i pulske TV Nove koristiti u svom informativnom programu i specijaliziranim emisijama.

Izravnim prijenosima u Rudaru žele unaprijediti svoju marketinšku ponudu, a kako se najavljuje da bi se cijela sezona 2020/2021 mogla igrati bez gledatelja, pred praznim tribinama, na ovaj način navijači, sponzori i ostali prijatelji kluba ne bi bili uskraćeni za praćenje prvenstvenih utakmica.

Updated: 16/04/2020 — 17:25