Kovari sutra dočekuju Uljanik: “Jedva čekamo početak utakmice”

U subotu, s početkom u 15 sati, na gradskom stadionu u Labinu gostuje Uljanik. Nogometaši s Verude dolaze kao „autsajderi“, ali u ovakvim derbijima najčešće presudi motiv i borbenost. Zimski prijelazni rok vjerojatno su bolje odradili Labinjani jer su se Bilić, Petrović i Kovačević pokazali kao pojačanja.

Trener Rudara Alen Jurić rekao je: „Jako sam zadovoljan s pripremama i načinom na koji smo ih odradili. Po pet igrača je otišlo i došlo, a sve je prema planu i odrađeno“, rekao je za Rudar TV prvi čovjek struke, a onda je riječ dobio branič Antonio Načinović:

„Nakon dugih priprema svi jedva čekamo subotu da krenemo igrati za bodove što svi najviše volimo. Mislim da ćemo u subotu biti spremni da u novu polusezonu uđemo s nova tri boda pa da nam daljnji tijek natjecanja bude lakši.“

Za Rudar TV riječ je dobio i kapetan Edis Kurtić: „Pridošli dečki pokazali su kvalitetu, vidi se da su dobri, i na terenu i van njega. U subotu znamo da nas čeka teška utakmicu, ali smo spremni i očekujemo tri boda.“

Što su još Labinjani rekli, pogledajte u sljedećem video prilogu, a utakmica se igra od 15 sati uz suđenje Riječana Marka Linića. Pomagati će mu sugrađani Marko Balen i Hrvoje Perkov dok je Danijel Mavrlja četvrti sudac. Delegat je Dejan Ivošević.

Updated: 28/02/2020 — 9:21