Kovačević, Bulat i Malnar u kadru Kovara

Rudar polako, ali sigurno, privodi transferni rok prema kraju. Danas su predstavljena još dva nova igrača, a treći je doveden kako bi se eventualno nametnuo i u potpunosti priključio seniorskom pogonu.

Marino Bulat je mladi vratar koji će se s Liviom Legcem boriti za „jedinicu“, a u Labin dolazi iz Zagore Unešić, prije čega je branio za Omladinac Vranjic, Dugopolje i Split. Stasiti čuvar mreže branio je i Prvu HNL za juniore.

Problem s veznjacima izgleda da je rješen danas kad je pristupnicu potpisao Pino Kovačević. Radi se o 24-godišnjem igraču koji je u protekle tri sezone igrao Treću HNL Zapad, što za Krk, što za Opatiju gdje je bio i dokapetan, pa je znao, iako mlad, povesti suigrače ka pobjedi s trakom oko ruke.

Kadru se priključio i Karlo Malnar, 20-godišnji ofenzivac koji je dosad branio boje Lučkog Radnika, riječke Lokomotive i Cresa. Seniori Rudara u subotu igraju prijateljsku utakmicu na Krku kod istoimenog trećeligaša od 15 sati da bi dan kasnije gostovali u Kraljevici.

U srijedu 12. veljače gostuju u Rovinju, a vikend nakon toga na rasporedu je gostovanje u Crikvenici dok će u nedjelju odraditi trening u Bakru, obzirom da će se i tad nalaziti u vikend-bazi Kraljevici. Generalka je zakazana za 22. veljače kada je protivnik Novigrad.

Updated: 06/02/2020 — 20:42