ZADRŽATI PRVO MJESTO | Rudar putuje u Opatiju na veliki derbi

Ove subote od 14 sati na terene će istarski trećeligaši u sklopu desetog kola svoje lige. Zanimljivo, ponovno se igra istarski derbi,  a veoma interesantno trebalo bi biti i na nekim drugim terenima, prije svega u Opatiji gdje se igra derbi kola.

Labinjani su i dalje bez Macana, Stojkovića i Dadića, ali na gostovanje kod Opatije kreću ambiciozni i u sjajnoj atmosferi. Remi protiv Novigrada gleda se kao na pozitivan rezultat što i jest obzirom na niz neporaženosti i kvalitetu protivnika:

„Mislim da smo s Novigradom pokazali borbenost i želju za pozitivnim rezultatom. Oni su daleko najkvalitetnija momčad s kojom smo igrali dosada“, rekao je na početku Livio Legac pa najavio susret s Opatijom:

„Teško gostovanje i težak teren. Oni su bez sumnje najbolja momčad lige, ali mi idemo tamo s ciljem da zadržimo prvo mjesto. Pozvao bih naše navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže“, završio je Livio Legac.

„Najbitnije je da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu i da se vratimo neporaženi“, rekao je iskusni veznjak Ervin Čudić za RudarTV putem kojeg možete poslušati kompletne izjave.

Utakmica u Opatiji igra se od 14 sati, očekuje se veliki broj gledatelja, a interesantan je i izbor sudačke četvorke. Naime, delegat Diego Žudetić nadgledati će ponašanje i suđenje perspektivne i kvalitetne ekipe – Sabina Bolić je glavni sudac, Maja Petravić i Ivona Pejić biti će pomoćnice, a Jelena Kumer je četvrta sutkinja utakmice.

Updated: 01/11/2019 — 11:04