“Krk je dobra momčad, a mi jedva čekamo da počne utakmica”

Sutra, s početkom u 16:30 sati nogometaši Rudara na svom terenu dočekuju Krk. Svojevrsni je to derbi kola jer su Labinjani prva, a Krčani četvrta momčad prvenstva s deset osvojenih bodova.

Kovari bi bili izraziti favoriti da su kompletni, ali neigranje Ivana Macana za njih predstavlja ozbiljan problem. Radi se o ponajboljem napadaču lige pa Krk mogu pobijediti samo ukoliko ih shvate maksimalno ozbiljno.

Protekli vikend obilježila je utakmica u Novom Vinodolskom gdje je izvan terena publika pokazala da je tom klubu napravljen veliki ustupak dozvoljavanjem igranja trećeligaškog natjecanja u ovim okolnostima gdje se suci fizički napadaju i prolijevaju.

Bez obzira na tu ružnu subotu, Labinjani nisu htjeli previše komentirati, a prvi je za mikrofon uzeo riječ odlučni branič Edis Kurtić: „Ušli smo u utakmicu odlično, a pritisak je bio velik na suca na i van terena. Međutim, možemo biti zadovoljni osvojenim bodom.“

„Krk je dobra momčad koja se diže iz kola u kolo, dobro smo spremni za tu utakmicu i jedva čekamo da počne“, rekao je Edis Kurtić, a utakmicu je najavio i Ivan Golić: „Bivši sam igrač Krka, a ovo ljeto sam promijenio sredinu, najviše zato što je Rudar mnogo posloženiji klub. Ljudi i atmosfera u Labinu su super, a momčad Krka poznajem, oni su spoj mladosti i iskustva. Imaju par starijih igrača koji ih nose, ali ako se mi budemo nametnuli, mislim da bodovi ostaju u Labinu“, zaključio je Golić između ostalog u izjavi za RudarTV.

Utakmica se igra u 16:30 na labinskom Gradskom stadionu ove subote, 12. listopada, a sude je Riječani. Sudac utakmice je Antonio Melnjak, a pomoćnici su mu Nenad Marušić i Nenad Pjevac. Četvrti sudac biti će Danijel Mavrlja, a delegat Robert Veber iz Jelića kraj Poreča.

Updated: 11/10/2019 — 15:51