Ivan Golić potpisao za Rudar

U Rudaru nastavljaju sa slaganjem igračke križaljke. Danas je u Zelenicama pristupnicu za Labinjane potpisao dosadašnji član istoimenog trećeligaša s otoka Krka, Ivan Golić.

Nogometaš koji je karijeru započeo u Grobničanu, krajem listopada zakoračiti će u 22. godinu, nedvojbeno je veliko pojačanje koje još više „podebljava“ labinske ambicije za gornji dom III HNL Zapad.

„Pa, s labinskim Rudarom prvi kontakti ostvareni su još u prošloj godini, ali nismo uspjeli tad realizirati ovaj transfer. Sada su se poklopile neke okolnosti i veoma mi je drago što dolazim u Labin. Na prvu se vidi da je ovo jedan posložen i ambiciozan klub“, rekao nam je Golić, netom pošto je potpisao pristupnicu za Kovare.

Vjernost Rudaru produžili su stoperi Edis Kurtić i Adnan Hasanbegović, a prije njih Ervin Čudić i kvartet mladaca: Ivančić, Dragovina, Vidas i Okanović.

U seniorski pogon ‘prekomandiran’ je i mladi 17-godišnji talentirani vratar Nino Basanić. Kapetan juniorske momčadi Kristian Bembić dobio je poziv Istre 1961, pa su mu u Zelenicama produžili rok za izjašnjavanje, ostaje ili odlazi, do kraja tjedna.

Sportski direktor Nedjeljko Josipović najavljuje skorašnje razgovore sa Legcom, Bećarom i Kozićem, a što se daljnjih pojačanja tiče kaže: „Želimo dovesti još po jednog kvalitetnog veznjaka i napadača. Pošto smo već stvorili kvalitetnu okosnicu momčadi, nećemo žuriti, čekati ćemo prava pojačanja.“

Updated: 24/06/2019 — 19:50