Smjena na klupi Rudara, Dragan Načinović novi trener Kovara

Dragan Načinović, novi trener Rudara

Na večerašnjem treningu pojavio se novi trener seniora. Naime, seniorsku momčad više ne vodi Franko Čupić koji se psihički istrošio u posljednjih par mjeseci koji su za Rudar bili veoma stresni, a na trenutke i neugodni.

Tijekom današnjeg dana dogovoren je prijateljski i sporazumni raskid ugovora, a Čupić bi trebao nastaviti radu u sklopu klupske škole nogometa.

Momčad je psihološki pri samom dnu, pa ne čudi imenovanje Dragana Načinovića za novog trenera – znalca, motivatora i radnika koji na Labinštini već dugo slovi za fanatika nogometne igre, a u omladinskom pogonu kluba napravio je ogroman posao u razvoju igrača, što kao trener pionira i kadeta, što kao šef struke. Načinović je inače jedan od rijetkih vlasnika UEFA A licence na Labinštini.

Labinska svlačionica tako je dobila novog vođu, a ovo je svojevrsni ispit i za nju. Naime, ako su u njoj problema imala posljednja dva trenera, a sada bude imao i treći, onda čelništvu Rudara ne preostaje više ništa nego promijeniti kompletan kadar. Ipak, dojam je da bi Načinović svojom energijom i neupitnim znanjem mogao „probuditi“ labinsku momčad koja kvalitetu za ovaj rang natjecanja u svojim redovima nedvojbeno posjeduje.

Updated: 25/09/2018 — 21:26