Rudar ponovno poražen, ali još bolji u odnosu na četvrtak

Novi poraz labinskog Rudara, ali i još više ohrabrujuća prezentacija igrača Franka Čupića. Riječke prinove sve više bježe ka epitetima “pojačanja”, a ponašanje momčadi je na zavidnom nivou. 

Nema dileme, ovakva Opatija s Lovrićem, Bertošom, Lazićem, Matovinom, Vlatkovićem i ostalima je bolja momčad, to je danas i pokazala, ali su domaći trkački parirali koliko su mogli, a iz kontre su bili ponovno podosta opasni.

Opatija je povela na samom početku kada je ubačaj s desne strane u gol poslao Alen Matovina, a u 30. minuti Danijel Lazić u trku sa 16 metara glavom odlično pogađa desni gornji kut gola domaćina za 0:2.

Lijepu prigodu Rudar je “složio” u 37. minuti kada Igor Juričić upošljava Roberta Dadića čiji udarac okončava pored gola, a u 82. minuti isti igrač je strijelac za 1:2 nakon što je asistenta Kristijana Bembića lijepo poslužio Erik Paravić.

Opatija je bila mnogo bolja u posjedu lopte, ali značajne prigode nije stvorila, osim nekoliko udarac iz opasne zone koji nisu “sjeli” Laziću, Furijanu i Matovini. S druge strane, Rudari su uspjeli bez Čudića i Hasanbegovića parirati jednom od favorita Treće HNL Zapad, iako treba reći kako je i Bogolin imao izostanaka u svom kadru.


LABIN – Gradski stadion – Sudac: Elvis Brečević (Labin)

RUDAR – OPATIJA 1:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Matovina 3′, 0:2 Lazić 31′, 1:2 Dadić 82′

RUDAR: Blažina, Kruškić, Paić, Kurtić, Dragovina, Stojković, Paravić, Juričić, Kozić, Dadić, Macan

Još su igrali: Legac, Bembić, Baskijera, Načinović

Trener: Franko Čupić

OPATIJA: Lovrić, Jukičić, Rudan J., Bertoša, Vlatković, Furijan, Lazić, Lucić, Bogolin, Matovina, Flego

Još su igrali: Magaš, Ismaili, Kovačević, Mikulić, Kurilić, Čulina

Trener: Zoran Bogolin

Updated: 18/08/2018 — 21:29