Rudar poražen od drugoligaša, izvedba izrazito ohrabrujuća

“Ledeni” Kovari pred susret

Iako su uvjeti bili izrazito daleko od idealnih, nogometaši Novigrada i Rudara odigrali su vrlo dinamičnu i atraktivnu utakmicu. Stajanje u mjestu nije dolazilo u obzir zbog vjetra pa je susret bio zaista prepun tempa.

Oba trenera imaju zašto biti zadovoljna. Dok su Novigrađani očekivano dominirali, trener Karabeg mora biti zadovoljan i rezultatom, ali i nekim segmentima svoje igre, kao i formom Metkovca Ivana Bubala, 27-godišnjeg napadača koji je uz dva gola pokazao da će i u igri biti veliko pojačanje za Novigrad. Inače je u klub s Laca stigao iz islandskog Fram Reykjavika.

S druge strane, trener Peruško žali što nije na djelu mogao vidjeti Kurtića i Marića, ali su oni igrači koje je imao na raspolaganju pokazali da, ako budu pravi, neće imati problema u trećeligaškom društvu. Tino Licul je danas bio strijelac, glavom nakon jednog kornera.

Domaćine je u vodstvo prekrasnim pogotkom doveo Bruno Bogojević, udarcem s preko 20 metara, vjerojatno i malo uz pomoć vjetra. Drugi i treći gol “pali” su u kooprodukciji dva napadača, pa je Ante Živković upisao dvije asistencije, a spomenuti Bubalo dva pogotka. Za kraj, spomenimo da je Pavlić obranio dvije izgledne situacije u prvom dijelu, Baši i Pralasu iz blizine, a da je Nemec odlično obranio “zicer” Macanu u 82. minuti.


BABIĆI – Igralište kod Doma

KONTROLNA NOGOMETNA UTAKMICA – SUDAC: Jurčić (Pazin)

NOVIGRAD – RUDAR 3:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Bogojević 27′, 2:0 Bubalo 47′, 3:0 Bubalo 63′, 3:1 Licul 69′

NOVIGRAD: Beblek, Zirdum, Pamić, Čakarun L., Pralas, Batelić, Mijoković, Baša, Čakarun M., Bogojević, Cerovec

Još su igrali: Nemec, Pierre, Huan, Dimitros, Ibrahimović, Polić, Simonović, Bubalo, Živković A., Sušac, Ziming

RUDAR: Pavlić, Licul, Hasanbegović, Fejzić, Dadić, Maksenčuk, Perković, Radetić, Jašarević, Juričić, Macan

Još su igrali: Vozila, Bembić, Bilić

Updated: 25/02/2018 — 22:22