U Lovranu uspješno operiran Robert Černjul

Prva post-operativna fotografija

U ponedjeljak, 22. siječnja, u lovranskoj Klinici za ortopediju uspješno je operiran jedan od ponajboljih igrača Rudara, Robert Černjul. Mnogi su kadri reći da je Rudar sasvim druga momčad kada je on u sastavu, ali bez obzira na to, klupski stav je da se iskusnog veznjaka neće forsirati u oporavku.

“Operacija je prošla u redu i odmah drugi dan su me dignuli na noge. Sad mi predstoji još neko vrijeme hodanja uz pomoć štaka, a za dva tjedna na rasporedu je vađenje šavova. Nakon toga idem na kontrolu pa ćemo znati mnogo više”, rekao je dobro raspoloženi Černjul.

Podsjetimo, Robert je “dijete” Rudara koje je “zelenocrni” dres nosilo od 11. do 15. godine života nakon čega odlazi u redove Istre 1961 gdje je dospio do titule kapetana juniora. Uslijedila je sedmogodišnja epizoda u nedešćanskom Jedinstvu da bi se u kolovozu 2016. godine vratio u dres Rudara. Veoma je znakovito da je od tog trenutka do danas Černjul za Rudar odigrao (zbog ozljeda samo) 17 utakmica, a da je labinski klub u toj seriji izgubio samo dva susreta!

Robi, što brži i uspješniji oporavak žele ti Kovari!

Updated: 25/01/2018 — 0:39