Macan dvostruki strijelac u preokretu protiv Segeste

Čovjek zvan gol – Ivan Macan

Nogometaši labinskog Rudara odradili su baš onakvu utakmicu kakvu su i očekivali. Segesta je u Labin došla po bod, ali je Rudar do pobjede stigao “na mišiće”, najviše zahvaljujući fizičkoj spremi.

Da nisu naivna momčad, momci iz Siska pokazali na samom početku kada su bili ravnopravni Rudaru, a od 12. minute vode jer je iskusni Mario Garba realizirao jedanaesterac.

Rudar poravna u 34. minuti kada Igor Juričić “podvaljuje” loptu za Ivana Macana koji takve prigode rijetko promašuje – 1:1. Gosti su bili “al pari” do sredine drugog dijela kada su pali fizički, a to je vrlo brzo iskoristio Rudar.

Jednu loptu na centru glavom je “uzeo” Juričić, a Macan je na nju prvi stigao i mirno poentirao za 2:1. Kada je pet minuta kasnije gost ostao s desetoricom, bilo je jasno da bodovi ostaju u Labinu.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja 200

TREĆA HNL ZAPAD – 5. KOLO – Sudac: Mario Jelić (Zagreb)

RUDAR – SEGESTA 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Garba 12′, 1:1 Macan 34′, 2:1 Macan 75′

Žuti kartoni: Šurković (Rudar), Čejanović, Črnjak (Segesta)

Crveni karton: Bukovec (80′-Segesta, drugi žuti karton)

RUDAR: Pavlić, Načinović, Škopac (od 46. licul), Šurković, Macan (od 90. Fejzić), Juričić, Ivanović, Kurtić, Makić, Maksenčuk, Jokić (od 56. Čudić)

Trener: Franko Čupić

SEGESTA: Skender, Grganović, Bukovec, Kožić, Zenuni (od 56. Eberl), Črnjak (od 64. Handanović), Sertić, Sabljak, Vranić, Čejvanović, Garba

Trener: Zoran Buinac

Updated: 16/09/2017 — 18:57