Održana press konferenciju pred 65. izdanje međunarodnog turnira Kvarnerska Rivijera

Sinoć je u klupskim prostorijama održana press konferencija povodom 62. Kvarnerske Rivijere koja se od ponedjeljka 22. do subote 27. svibnja održava u Labinu.

Osim u našem gradu, ovaj međunarodni turnir igra se još u Kostreni, Novom Vinodolskom i Omišlju. Objavljeno je kako se labinski Rudar nalazi u skupini sa podgoričkom Budućnosti, mostarskim Zrinjskim i talijanskom Speziom. Utakmice se igraju prema sljedećem rasporedu:

PONEDJELJAK 22.05

17:00 Budućnost-Zrinski

19:00 Rudar-Spezia

UTORAK 23.05

17:00 Spezia-Zrinski

19:00 Rudar-Budućnost

SRIJEDA 24.05

17:00 Spezia-Budućnost

19:00 Rudar-Zrinjski

 

Nakon utakmica u skupini, u Labinu se u četvrtak igraju i dva četvrtfinalna ogleda, ponovno od 17 i 19 sati, da bi nakon dana odmora u petak, polufinalni ogled bio na rasporedu u subotu s početkom u 10:00 sati. Direktor omladinskog pogona objasnio je kako se završavaju posljednji detalji u vezi organizacije turnira da bi nakon toga riječ dobio Tino Licul, jedna od glavnih karika momčadi:

„Kvarnerska je oduvijek bila nešto posebno. Mi nemamo imperativ rezultata, ali sigurno želimo dati svoj maksimum kako si ne bi ništa mogli zamjeriti. Respektiramo sva tri protivnika, ali nećemo se predati unaprijed. Čini se da nas najteža utakmica čeka odmah u ponedjeljak, pa bih posebno zamolio sugrađane da nas dođu podržati jer momčad poput Spezie možemo pobijediti samo na motiv i zalaganje.“

Momčad Rudara za Kvarnersku

Selekciju Rudara voditi će trener kadeta Dragan Načinović, a pomagati će mu juniorski strateg Robi Čalović, a za ovu prigodu momčad se pojačala Rinatom Pamićem iz redove Potpićna te su kadetskoj momčadi pridodani Tino Licul i Josip Maksenčuk.

„Prije svega, volio bih reći da je čast voditi selekciju Rudara na Kvarnerskoj. Ja i trener Čalović još uvijek razmišljamo o finesama unutar momčadi, ali vjerujem da će u ponedjeljak sve biti spremno za iznenađenje. Spezia je sigurno favorit, ali mi ne ulazimo u susret sa bijelom zastavom. Ako su bolji, neka nam to i pokažu, a ja sam uvjeren da će naši nogometaši dati sve od sebe da opravdaju boje kluba i grb na dresu“, izjavio je Dragan Načinović. Podsjetimo, stadion se otvara u ponedjeljak od 16:30, prvi susret započinje u 17 sati, a između dvije utakmice, točno u 18:40 održati će se i službeno otvaranje turnira.

Updated: 18/05/2017 — 22:47