Rudaru nakon povratka na pobjednički kolosijek u Labin stiže neugodni Nehaj

Ove subote, 18. ožujka 2017. godine, NK Rudar na svom će stadionu u sklopu 18. kola Međužupanijske nogometne lige NS Rijeka ugostiti momčad Nehaja.

Senjani su jesenas imali lošu polusezonu te su skupili samo deset bodova iz 15 susreta da bi u zimskom prijelaznom roku doveli dva velika pojačanja, Antu Pejića koji je bio internacionalac na Islandu i Dinu Bajramovića koji je već neko vrijeme etablirani napadač trećeligaša Krka pa Opatije, te su u dva proljetna kola, kao i Rudar, osvojili četiri boda.

Kovari su također u dobroj formi, a trener Franko Čupić za naizgled glatku pobjedu protiv Crikvenice prošle subote kaže: „U psihološkom smislu za nas jako teška utakmica. Nakon kiksa protiv Vinodola jednostavno si nismo smjeli dopustiti ništa osim pobjede.“ Čupić zna gdje je dosad bio problem: „U protoku lopte, igramo bez dvije važne karike, Černjula i Mehića, a oni neće konkurirati ni za subotu, pa ćemo morati to ubrzati kako god znamo i umijemo i bez njih. Također, pozivam i ovaj put što više gledatelja na tribine, bilo je sjajno kako su ‘dizali’ momčad u teškim trenucima protiv Crikvenice. Hvala navijačima na tome.“ 

Protivnik je opasan: „Očekujem tvrdu prvenstvenu utakmicu, a uz veliki respekt prema protivniku moram poručiti kako će Senjani morati bodove potražiti negdje drugdje“, završio je trener Čupić koji neće moći koristiti gore spomenuti dvojac, ali se u kadar vraća krilni napadač Tin Ivanović. Utakmicu sudi Zoran Mijatović iz Pule, a „mahati“ će mu Zoran Vasiljević iz Valbandona te Kristijan Radovan iz Rovinjskog Sela.

Updated: 16/03/2017 — 21:31