Licul: Svatko tko je u Rudaru, tu je s razlogom

Tino Licul, branič Rudara

Nogometaši Rudara pred sobom imaju zahtjevnu utakmicu, ponajviše sa psihološkog aspekta. Naime, momčad koja stiže u Labin, riječka Lokomotiva, klub je koji se ponosi velikim i snažnim omladinskim pogonom, ali su im ove godine seniori u MŽNL NS Rijeka osvojili tek pet bodova, od čega jedan i u jesenskom remiju protiv Rudara.

S druge strane, Labinjani su vodeća momčad prvenstva koja čak i bez nekoliko važnih igrača upisuje dobre rezultate. „Mislim da smo protiv Nehaja odigrali jako dobru utakmicu i ostvarili važnu pobjedu. Stvorili smo puno šansi, ali lopta kao da nije htjela u gol. Na kraju minimalna pobjeda, ali smo imali veliku dominaciju, Senjani u drugom poluvremenu doslovno nisu na gol zapucali. Naravno, moram se i zahvaliti publici koje je na svakoj utakmici sve više i više što nam je veliki poticaj“, rekao je najmlađi član Rudarove prve jedanaestorke, Tino Licul.

Sutra, s početkom u 15:30, na gradskom stadionu u Labinu gostuje Lokomotiva: „U prvom dijelu sezone s njima smo odigrali 0:0, ali sada će to biti skroz drugačija utakmica. Igramo na domaćem terenu i moramo ići na pobjedu. Činjenica je da nam nedostaje nekoliko prvotimaca, ali mislim da to neće previše utjecati na igru jer svatko tko je u Rudar – tu je s razlogom“, rekao je mlađahni Licul pa završio: „Oni jesu posljednji na ljestvici, ali ne smijemo se opustiti i misliti da će nam biti lako. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta pa ako budemo na našoj standardnoj razini, tri boda bi trebala ostati u Labinu.”  Podsjetimo da će Rudar sutra susret odigrati bez tri važna prvotimca: Mehić i Černjul su ozlijeđeni, a Načinović ima tri žuta kartona.

Updated: 24/03/2017 — 12:49