Rudar iz Kopra nosi tri poraza i mnoštvo pozitivnih iskustava

Kako bi mladim nogometašima NK Rudar pružili mogućnost stjecanja što više različitih iskustva, naš je klub danas sa selekcijama U13, U15 i U17 pohodio koparsku Bonifiku, sportski kompleks koji je dom slovenskog prvoligaša.

Rezultati:

U13 – Mlađi pioniri

Koper – Rudar 4:2

U15 – Stariji pioniri

Koper – Rudar 7:0

U17 – Kadeti

Koper – Rudar 5:0

Da je Koper trenutno „miljama“ iznad Rudara, to smo znali i prije samih susreta, ali treba reći kako su se naši nogometaši, nažalost samo na trenutke, dobro suprotstavili najjačim selekcijama ozbiljnog slovenskog prvoligaša.

Uspoređivati ova dva kluba potpuno je iluzorno, Koperovih 370 članova omladinskog pogona na raspolaganju ima čak četiri nogometna igrališta, dva sa umjetnom travom, dva sa prirodnom, a u izgradnji su još dva.

Ipak, kako je uvijek poželjno ugledati se na bolje od sebe, Rudari su ovu prigodu iskoristili da prodube prijateljstvo između dva kluba i pozovu FC Koper na međunarodni turnir „Trofej Labinskih Rudara“ koji će se ovog lipnja po drugi puta održati u Labinu. Ako je suditi prema prvim dojmovima, iako je još rano, Slovenci su izrazili želju da u lipnju pohode naš turnir.

 

NK Rudar se još jednom, ovog puta javno, zahvaljuje FC Kopru na odličnom gostoprimstvu i poštovanju koje su iskazali spram našeg kluba.

FOTOGALERIJA

Updated: 11/02/2017 — 18:36