Pobjedom okončana bajkovita jesen nogometaša Rudara

Ervin Čudić - načeo Fažance

Ervin Čudić – načeo Fažance

Nova dominantna predstava nogometaša Rudara na svom travnjaku. Danas je gostovala fažanska Mladost, doduše pomalo okrnjena, bez prvog vratara Mudrića, pa je branio – igrač.

Prvu prigodu domaći imaju u 11. minuti kada Tin Ivanović prolazi trojicu protivnika u „slalomu“, a onda upošljava Carla Škopca koji puca preko gola. Do predaha Fažanci su triput „čistili“ loptu s gol linije. Lazendić je „obranio“ udarac Škopca, Valčić Kurtića, a Matejčić je „izbio“ loptu nakon kornera i Načinovićevog šuta glavom.

U 56. minuti Ivan Macan je poslao loptu na desnu stranu za Carla Škopca, a ovaj asistirao za Ervina Čudića koji sa sedam metara pogađa za 1:0. Samo dvije minute kasnije okončana je „priča“.

Macan se oslobodio na udarac na 20 metara od gostujućeg gola i povisio na 2:0 da bi konačnih 3:0 u 73. postavio Škopac, igrač koji je danas mogao upisati i hattrick, da je bio precizniji. Pet minuta kasnije Rudar promašuje četvrti jedanaesterac ove jeseni, a ovog puta izvođač je bio Ivan Macan.

 

Labin – Gradski stadion – Gledatelja 100

RUDAR – MLADOST (F) 3:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Čudić 56′, 2:0 Macan 58′, 3:0 Škopac 73′

RUDAR: Vozila (od 87. Blažina), Bilić, Topić (od 46. Šepić), Načinović, Škopac (od 83. Belo), Čudić (od 83. Fejzić), Macan, Licul, Ivanović, Černjul, Kurtić

MLADOST: Subanović, Lazendić, Markić, Racan, Kostešić, Halilović, Kovač (od 85. Škaro), Mofardin (od 78. Nišević), Valčić, Matejčić (od 75. Bradarić), Livović (od 83. Tretinjak)

Updated: 03/12/2016 — 17:18