Kovari do boda na teškom gostovanju Pod Kotorom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igor Juričić i Carlo Škopac, najbolji pojedinci Rudara danas

Gledajući kadar i stručni stožer Kiraca, jasno je da će ove godine rijetki do bod(ov)a u Crikvenici. Rudar nije osvojio sva tri, ali jednog jest, a on je samo potvrda dobrih igara u posljednje vrijeme.

Furiozni početak utakmice pod Kotorom. Igrala se druga minuta kada je akciju Rudara okončao Josip Maksenčuk udarcem sa 13 metara za 0:1. Tri minute kasnije domaći kombiniraju, u akciji sudjeluju Kuna, Rubčić i Bernad Imamović koji je i strijelac za poravnanje.

U osmoj minuti isti igrač „minijaturom“ se oslobađa na udarac, a on okončava na gredi gostiju. Šest minuta kasnije novi udarac Maksenčuka, ali ovaj prolazi „tik“ pored vratnice gola Sroka, za Labinjane s krive strane.

Vozila je upisao odličnu obranu u 16. minuti kada je obranio udarac Kvezića koji je natrčao na loptu na 18 metara. Ipak, dvije minute kasnije akciju domaćih započinje Butorac i prebacuje do Josipa Buršića čiji udarac iz voleja mijenja stanje na semaforu – 2:1.

No, prije predaha, u 41. minuti, udarac Igora Juričića prolazi kroz „šumu“ nogu i ulazi u gol za 2:2. Poravnali su Kirci sedam minuta kasnije, pobjegao je gostima Josip Buršić i jedva „ubacio“ loptu u mrežu za novo vodstvo domaćina.

Minutu kasnije novi odličan udarac Juričića, ali taj prolazi pored gola. U 68. minuti poravnanje. Mehić je centrirao sa boka, Srok bio neodlučan, a Robert Černjul trbuhom loptu iz blizine poslao u gol za 3:3. Do kraja je Butorac zaprijetio u 83. minuti, ali se Vozila sjajno opružio i otklonio opasnost.

 

CRIKVENICA – Stadion Pod Kotorom – Gledatelja 80

CRIKVENICA-RUDAR 3:3 (2:2)

Strijelci: 0:1 Maksenčuk 2′, 1:1 Imamović B. 8′, 2:1 Buršić 18′, 2:2 Juričić 41′, 3:2 Buršić 48′, 3:3 Černjul R. 66′

 

CRIKVENICA: Srok, Vukelić D., Merle, Kvezić, Butorac, Kuna (63-Mijolović), Buršić, Imamović B., Rubčić, Frančišković (77-Štanfel,90-Smojver), Imamović A.

RUDAR: Vozila, Bilić, Načinović, Škopac, Čudić (59-Macan), Juričić (90-Stepčić), Ivanović (82-Topić), Černjul R., Kurtić E. (32-Licul), Mehić, Maksenčuk (89-Šepić)

Updated: 03/09/2016 — 20:19