Rudar u subotu u generalci ugošćuje Opatiju, vratio se Ivanović

Ozljeda Almira Fejzića remeti planove

Pripreme nogometaša Rudara ulaze u završnu fazu. Raniji početak prvenstva – u odnosu na planirano, radne obveze nogometaša, treninzi u nepovoljnom terminu na Vinežu, razlog su što su Labinjani, za sad, odigrali tek tri kontrolne utakmice. Raduje činjenica da su u sve tri pobijedili, ali će formu sasvim sigurno morati brusiti i kroz prve prvenstvene utakmice.

U nadolazeću subotu, u 19:30 „zeleno-crni“ će u najjačoj pripremnoj utakmici koja će biti  „generalka“ prije prvog prvenstvenog gostovanja 27. kolovoza u Novom Vinodolskom, na svom stadionu u Zelenicama, ugostiti trećeligaša iz Opatije. Biti će to pravi test mogućnosti ove momčadi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tin Ivanović

Treba napomenuti da je Robert Černjul „donio“ iz Nedešćine tri žuta kartona, pa trener Čupić na njega neće moći računati u premijernom nastupu na Bahalinu. No, zato bi put Novog Vinodolskog mogao Tin Ivanović koji se, nakon neuspjelog angažmana u Italiji, u petak stavlja na raspolaganje Čupiću.

Povratkom Ivanovića Labinjani su kompletirali igrački roster na planirana 22 nogometaša, od čega su tri vratara. Istina, Stefano Ljubešić i Nikica Jajčević su još uvijek van stroja, a „ispao“ je i Almir Fejzić o čijoj će se ozljedi stopala više znati nakon današnjeg ultrazvučnog pregleda u Pazinu, dok će Sanjin Matulja jesen provesti na posudbi u Nedešćini.

Da podsjetimo, zbog radova na gradskom stadionu u Labinu, Rudar će prva dva kola gostovati, nakon Novog Vinodolskog idu na noge Crikvenici, pa će, ne bude li nekih nepredviđenosti – ako radovi na stadionu bude išli planiranom dinamikom, prvu utakmicu u Zelenicama odigrati 10. rujna u 17:00 protiv Nehaja. Budu li prisiljeni zamijeniti domaćinstvo sa „Uskocima“, onda će domaću premijeru „kovari“ imati dva tjedna kasnije, protiv novaka sa Cresa.

Updated: 18/08/2016 — 12:36