Minimalni poraz na otvaranju prvenstva

Dojam je da su Labinjani danas na Bahalinu bili bliže bodu nego ikad dosad na tom stadionu, ali ovog im je puta sreća okrenula leđa. Točnije, s porazom u „džepu“ ih je u Istru poslao danas sjajno raspoloženi vratar Hodžić.

Prvo uzbuđenje dogodilo se u 12. minuti kada domaći traže jedanaesterac zbog prekršaja na Radetiću, ali sudac Janković ostaje nijem. Šest minuta kasnije dvaput šutira Toni Petrinović, ali lopta mu se vraća i treći put od bloka, a onda njegov udarac odlazi u rašlje za 1:0.

Uslijedile su prigode gostiju, ali neprecizni su bili Juričić i Macan, prvi iz „slobodnjaka“, drugi iz igre. Hodžić je odlično obranio i udarac Škopca iz daljine u 27. minuti.

U nastavku Rudar bolji, ali u 52. domaćini iz gužve gađaju vratnicu, pa Labinjani čiste. Šest minuta kasnije pucao je Tomić, a Vozila odbio udarac nakon čega je uslijedila „viktorija“ na gol domaćina. Promašivali su Ivanović, Macan i Juričić, a potonjem je i Hodžić obranio jedanaesterac u 79. minuti kojeg je napravio Brusić.

 

NOVI VINODOLSKI – Stadion Bahalin – Gledatelja 200

VINODOL – RUDAR 1:0

Strijelac: 1:0 Petrinović T. 18′

VINODOL: Hodžić, Mataija, Smolčić A. (86-Preni), Brusić, Petrinović A., Lenac, Petrinović T. (90-Lagumdžija), Tomić, Radetić (82-Vidović), Filipović, Buljat (73-Perušić)

RUDAR: Vozila, Bilić, Načinović, Škopac, Šepić, Macan, Juričić, Stepčić (53-Čudić), Jajčević, Mehić, Maksenčuk (46-Ivanović)

 

Updated: 27/08/2016 — 20:26