Novi visoki gostujući poraz

Antonio Stepčić

Nogometaši Rudara upisali su novi visoki poraz na gostovanjima. Ovog puta od njih bio je bolji hreljinski Naprijed, iako je Rudar na poluvremenu imao bod u „džepu“.

Poveli su domaći u 19.minuti, do kad se igralo uglavnom na sredini terena. Tomić je odlično primio loptu na prsa na skraćenom korneru, još bolje ubacio u sredinu, a Lončar pogodio glavom sa 10-ak metara.

Prvi dio je ipak okončan obećavajuće za goste, Macan se na lijevom kutu šesnaesterca oslobodio dvojice svojih čuvara i naciljao u suprotne rašlje. No, radost gostiju trajala je samo minutu u drugom dijelu. Čop je iz gužve na desnom boku našao Radočaja na „krivoj nozi“ i pogodio mu bliži kut.

Kraj svih nadanja Rudara bio je prekršaj Stepčića u svom kaznenom prostoru na Lončaru, koji je Tomić pretočio u gol s bijele točke. Točku na „i“ stavlja Dorčić, tri minute prije rkaja. „Potegao“ je s distance, a lopta je iznenadila Radočaja, i ušla u gol.

HRELJIN – Stadion Lonja – Gledatelja: 50

NAPRIJED – RUDAR 4:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 Lončar 19′, 1:1 Macan 44′, 2:1 Čop 46′, 3:1 Tomić 74′-11 m, 4:1 Dorčić 87′

NAPRIJED: Ciani, Čop, Juraga, Rukavina, Savić, Lončar (76-Merle), Petrović, Jasprica, Petrović A. (68-Dorčić), Tomić, Lukačić (53-Blašković)

RUDAR: Radočaj V., Božičević, Jajčević, Škopac, Macan, Stepčić, Lazarić, Ivanović, Mehić, Alić, Kurtić (76-Maksenčuk)

Updated: 23/04/2016 — 19:44