Labinska mladost ponovno ugodno iznenadila!

Josip Maksenčuk zabio je seniorski prvijenac

Fantastična prezentacija nogometaša Rudara danas protiv Vinodola. Osvojili su trobod, sa samo četiri igrača starija od 21 godine te tako pokazali da zaista ne zavređuju biti u donjoj polovici ljestvici.

U prvom dijelu Rudar je dominantan i ima nekoliko poluprigoda; prije svih Jajčević glavom sa pet metara te Juričić u 25. minuti, ali je Torbarina oba puta sjajno reagirao.

U 44. minuti Matulja biva srušen u šesnaestercu, a kapetan domaćih Igor Juričić dovodi, s „bijele točke“, Kovare u vodstvo. Nakon predaha, isti je igrač povisio i na 2:0, s 13 metara iskosa.

Uslijedila je prva velika prigoda Ivanovića, pa gol Šmita, a onda i drugi Ivanovićev „zicer“, a sve je to moglo biti kažnjeno u 76. minuti kada Andrej Petrinović s metra promašuje gol. Točku na „i“ ovog zanimljivog susreta stavio je labinski „wunderkind“ Josip Maksenčuk u posljednjoj minuti nakon prolaska po lijevoj strani i udarca ispod golmana.


LABIN-Gradski stadion

Gledatelja: 100

Sudac: Luka Pajić (Rijeka)

RUDAR – VINODOL 3:1

Strijelci: 1:0 Juričić 44′-11m, 2:0 Juričić 55′, 2:1 Šmit 71′, 3:1 Maksenčuk 90′

Žuti kartoni: Jajčević, Matulja (Rudar), A. Petrinović, T. Petrinović (Vinodol)

Crveni karton: Lagumdžija 87 – namjerni prekršaj u izglednoj situaciji za postizanje pogotka, A. Petrinović 78 – drugi žuti karton (Vinodol)

RUDAR: Radočaj, Jajčević, Škopac (90 Lazarić), Juričić, Stepčić, Licul, Ivanović (90 Knapić), Maksenčuk, Mehić, Bilić, Matulja (78 Alić)

VINODOL: Torbarina, Smolčić, Lenac, Lagumdžija, A. Petrinović, Filipović, Buljat (71 Tonković), Radetić (63 Perušić), Mataija, T. Petrinović, Pavelić (46 Šmit) 

Updated: 19/03/2016 — 19:16