Halubjanu poker, Kovarima tri boda !

iggyNogometaši Rudara danas su ostvarili pobjedu koja ih „vraća u život“, i bodovno i psihički. Sjajna predstava izrodila je četiri pogotka u mreži Halubjana, a posebno se istaknuo kapetan Igor Juričić, sa tri pogotka.

Kao i prvom proljetnom kolu, Rudar je rano poveo. Mehić je izveo „slobodnjak“, Načinović glavom prebacio na drugu vratnicu gdje Bilić, također glavom, s tri metra gađa vratnicu od koje se lopta odbija kapetanu Kovara, Igoru Juričiću koji ne griješi – 1:0.

Nakon toga uslijedila je opsada gola Halubjana, ali lopta nije htjela u gol, iako su Labinjani uputili nekoliko udaraca iz peterca, sve do 22. minute kada domaća momčad odigrava odličnu kombinaciju; Čudić daje za Juričića na stranu, a ovaj povratnom loptom pronalazi vodnjanskog „killera“ u dresu Rudara, Ivana Macana koji povisuje na 2:0. Sedam minuta kasnije jedinu prigodu gostiju na susretu promašuje Miočić.

Utakmica je rješena u 69. minuti kada Pinjuh igra rukom u svom šesnaestercu, a Igor Juričić sigurno realizira jedanaesterac za 3:0, a isti igrač upisuje „hattrick“ u pretposljednjoj minuti za najvišu pobjedu Rudara u proteklih nekoliko godina.


RUDAR – HALUBJAN  4:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Juričić 6′, 2:0 Macan 22′, 3:0 Juričić 69′ – 11 m, 4:0 Juričić 89′

 

RUDAR: Radočaj, Načinović, Jajčević, Škopac, Čudić (od 80. Licul), Macan (od 84. Knapić), Juričić, Ivanović (od 75. Maksenčuk), Stepčić, Mehić, Bilić

HALUBJAN: Geler, Mrvčić, Šipura, Miletić, Pinjuh, Bedenik (od 30. Galir (od 69. Vuković)), Bilobrk, Miočić, Šanjug, Radan (od 38. Štanfel), Štimac

Updated: 05/03/2016 — 19:47