[MŽNL NS RIJEKA] Kovari prokockali vodstvo od dva pogotka

VozilaU danas odigranom istarskom derbiju u Labinu nema zadovoljnih. Mladost smije biti razočarana jer je bila bolja momčad, a Rudar zbog prednosti od 2:0 koju je prokockao.Rudar je poveo već u drugoj minuti kada Ivan Macan koristi jedan nesporazum gostujuće obrane i pogađa za 1:0. Po teškom terenu nije bilo mnogo prigoda, ali greške su bile česta pojava.

Jednu gostujuću u 43. minuti koristi domaći kapetan Igor Juričić koji pogađa za 2:0 i mir u labinskoj svlačionici na predahu. No, izgleda da su se prerano smirili, jer u nastavku Fažanci stižu vodstvo. No, teško bi bili dostigli išta da je udarac Matulje sa 13 metara u 61. minuti otišao u gol Mladosti.

Mladost smanjuje 74. minuti kada Stojanović „posprema“ jedan odbijanac, a šest minuta kasnije u listu strijelaca upisuje se i oporavljeni Mark Kostešić za 2:2. Do kraja su Fažanci mogli do troboda, ali je udarac strijelca drugog fažanskog pogotka sjajno nogom obranio Vozila.


Labin – Gradski stadion

Gledatelja: 100

Sudac: Tomislav Frlan (Podhum)

RUDAR-MLADOST 2:2 (2:0)

Strijelci: 1:0 Macan 3′, 2:0 Juričić 43′, 2:1 Stojanović 79′, 2:2 Kostešić 83′

RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Škopac, Čudić (od 66. Ivanović ), Macan, Juričić, Maksenčuk, Mehić, Bilić, Matulja

MLADOST: Cindrić, Deak, Ilić (od 84. Bobić ), M. Bagarić, Halilović (od 50. Kostešić), Vijatović, Racan, Valčić, Đerđaj, Stojanović (od 90. T. Bagarić ), Livović

Updated: 27/02/2016 — 19:42