Pripreme započeo 21 igrač Rudara

600x360Danas s početkom u 19:30 nogometaši Rudara započeli s pripremama za proljetni dio sezone. Dok su Čudić i Kurtić odradili uvodni trening ujutro zbog poslovnih obaveza, Čupić je navečer na raspolaganju imao 19 nogometaša. Uz njega, sa igračima NK Rudar radio je i novi kondicijski trener Ervin Kiršić.

Od novih lica tu je već najavljeni Ivan Macan, napadač iz Vodnjana, dok se klub nije dogovorio sa Gubeljićem. Prema informacijama iz kluba, Viganu Hoxhu biti će dati papiri kako bi se zbog poslovnih obaveza mogao priključiti nekom od klubova koji svoje utakmice igraju nedjeljom, a do kraja siječnja čelništvo NK Rudar želi dovesti još dvojicu igrača, ali zasad nema izjašnjavanja o imenima.

Franko Čupić, trener Rudara

Na prozivci se pojavio i Stefano Ljubešić kojem je uspješno saniran problem s koljenom, a kojem predstoji dva mjeseca rada po posebnom tretmanu. Prvu pripremnu utakmicu Kovari igraju ove subote kada u 13:00 gostuju na riječkoj Rujevici kod juniora tamošnje nogometne institucije, a do onda će svakodnevno trenirati na labinskom stadionu.

“Imamo razloga krenuti optimistični u ove pripreme. Vjerujem da ćemo do kraja mjeseca imati definiran igrački kadar. Imamo nešto lakši raspored i to moramo iskoristiti. Moramo vratiti Rudar gdje mu je mjesto – u gornji dom ljestvice”, odlučan je trener Rudara Franko Čupić.

Updated: 18/01/2016 — 23:32