Srčani Kovari do boda u Senju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Almir Mehić, Tino Licul i Nikica Jajčević

Iako i danas vidno oslabljeni, bez Vozile, Načinovića i Ljubešića, nogometaši Rudara, zahvaljujući velikoj borbenosti i zalaganju, te čvrstoj, organiziranoj igri u obrani, napokon su „iščupali“ bod na tradicionalno neugodnom gostovanju u Senju. Posebno se istakla smirena zadnja linija, Jajčević i Škopac, borbeni povratnik Mateo Knapić i vrlo sigurni i pravovremeni pričuvni vratar Valner Radočaj.

Prvi dio praktički nije bilo ozbiljnijih prijetnji prema vratarima, s tim da je domaćin igrao protiv vjetra i mudro čekao nastavak, koji je odmah pokazao da će Radočaj biti na velikim mukama. Već u prvih 15 minuta Hajdini je u izglednim pozicijama na drugoj vratnici, u dva navrata, nakon ubačaja iz kornera, prvi put je pogodio vratnicu, a drugi Matea Knapića na gol liniji.

U 70. domaći traže penal u jednoj gužvi, no Šušnjar ne nasjeda, a u 81. prva velika prilika gostiju. Ubacio je s boka Čudić, a Stepčić u padu glavom loptu zahvatio na nekih šest metara, ali je poslao pored Baričevićevog gola.


SENJ – Pod Nehaj Kulom

Gledatelja: 50

Sudac: Dalibor ŠUŠNJAR (Klana)

NEHAJ – RUDAR 0:0

Žuti kartoni: Lopac, Hajdini (Nehaj), Knapić, Matulja, Stepčić (Rudar)

Crveni karton: Mateo Knapić (Rudar)

NEHAJ: Baričević, Biondić, Prpić P., Vukelić L., Žunić, Prpić J., Prizmić (od 61. Peričić), Lopac, Pečanić, Hajdini, Vukelić I.

RUDAR: Radočaj, Knapić, Jajčević, Mehić, Čudić (od 90. Lazarić), Juričić, Alić (od 18. Hoxha), Matulja, Licul, Stepčić (od 90. Maksenčuk), Škopac

Updated: 10/10/2015 — 19:06