Učlani se u NK Rudar – biraj i budi biran u vodstvo kluba

bannerShodno članku 28. Statuta, predsjednik NK Rudar, za ponedjeljak 28. rujna 2015. godine, sazvati će Izvanrednu izbornu skupštinu, na kojoj će, pored ostalog, biti izabrano novo rukovodstvo kluba.

Temeljem članka 11. Statuta, član kluba može postati svaka domaća i strana fizička ili pravna osoba koja plati članarinu. Pošto je upravljanje kluba organizirano po načelu JEDAN ČLAN – JEDAN GLAS, klub poziva sve zainteresirane da se učlane do subote 20. rujna 2015. godine, te da na taj način steknu pravo i mogućnost da BIRAJU i BUDU BIRANI u sve organe kluba.

Članarina za fizičke osobe je 300,oo kn, a osim prava da biraju i budu birani svi članovi raspolažu pravo na dvije (2) sezonske ulaznice za besplatan ulaz na sve prvenstvene utakmice seniorske momčadi i Kvarnersku rivijeru. Članarinu je, uz potpis ugovora, moguće platiti u četiri (4) tromjesečna obroka, po sedamdeset pet (75,oo) kn.

Članarina za pravne osobe je 3.000,oo kn, a osim prava na jednog (1) opunomoćenika u Skupštini pravna osoba raspolaže pravo na pet (5) sezonskih ulaznica  za besplatan ulaz na sve prvenstvene utakmice seniorske momčadi i Kvarnersku rivijeru, te određeni marketinški prostor za promociju. Članarinu je, uz potpis ugovora, moguće platiti u tri (3) tromjesečna obroka, po tisuću (1.000,oo) kn.

Zainteresirani se, za sve potrebne informacije i dodatne detalje, mogu obratiti na telefon 052/856-459, putem kontakt forme na web stranici ili na e-mail:

Updated: 05/09/2015 — 14:29