Rudar Trans Euro očekivano uvjerljiv protiv vineške Iskre

Nogometaši Rudara Trans Euro i vineške Iskre odigrali su danas pripremnu nogometnu utakmicu za narednu sezonu. Očekivano, labinski trećeligaš bio je znatno bolji, ali gosti ne trebaju strahovati, kvaliteta koju imaju itekako je dovoljna za Prvu ŽNL.

Već je u petoj minuti Ivan Giljanović sa 18 metara matirao Jurkotu za 1:0, a desetak minuta kasnije Edis Kurtić „posprema“ jedan „odbijanac“ nakon lijepog „slobodnjaka“ Valentina Stepčića koji je okončao na vratnici.

Do predaha Giljanović iz daljine povisuje na 3:0, a u 67. Rudar Trans Euro do 4:0 dolazi na krilima svojih tinejdžera – centrirao je Nardi Hrvat, a poentirao Paolo Juričić. Nešto iskusniji Macan je asistent iz kornera u 74. za 5:0, a na drugoj vratnici strijelac je bio Tino Licul.

Na konačnih 6:0 povisio je vjerojatno najugodnije iznenađenje ovih labinskih priprema, Tarik Malkić, nakon sjajnog ulaska iz drugog plana, nakon lijepe dubinske lopte Kurtića. Iako se utakmica igrala u polovici Vinežana, spomenimo i da je Iskra u prvom poluvremenu jednom uspjela doći u matnu situaciju, ali je Tony Macan obranio udarac Ermina Jašarevića.


LABIN – Gradski stadion – PRIPREMNA NOGOMETNA UTAKMICA

RUDAR TRANS EURO – ISKRA 6:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Giljanović 5′, 2:0 Kurtić 16′, 3:0 Giljanović 43′, 4:0 Juričić 67′, 5:0 Licul 74′, 6:0 Malkić 78′

RUDAR TRANS EURO: Macan T., Licul, Kurtić, Načinović, Golja, Miškulin, Giljanović, Stepčić, Rudan, Macan I., Juričić

Još su igrali: Blažina, Basanić, Hrvat, Malkić, Kos, Celić

Trener: Zoran Škerjanc

ISKRA: Jurkota, Panić, Lazarić, Mehić, Jašarević, Trumić, Zakomac, Čudić, Zukić, Miletić, Prendivoj

Još su igrali: Ilić, Bojkić M., Mulalić, Kovačević, Mujanović

Trener: Fatos Hoxha

Updated: 11/08/2021 — 22:22