Rudar glatko poražen u Poreču

Nogometaši Rudara danas su, treba biti realan, pobijeđeni od u ovom trenutku bolje momčadi. Jadran je danas bio izrazito raspoložen, a o snazi njegovog kadra dovoljno govori kako su na klupi za pričuvne igrače bile vedete istarskog nogometa poput Videkića, Kepčije ili Tomića. Sve u svemu, Labinjani današnji dan trebaju zaboraviti što prije, iako se nešto previše i nije izgubilo – osim utakmice.

Labinjani su parirali prvih 20 minuta nakon čega Robert Vlizlo u 29. natrčava na jedan ubačaj s desne strane i šalje loptu u gol za 1:0. Nakon toga, Enis Šoškić je u dva navrata promašio “nevjerojatno”, a usprkos tome što je Jadran imao više od igre, na novi gol čekalo se do smiraja susreta.

Dujanić je srušen na 17 metara od gola Rudara, a sudac Cvijović dosudio je slobodni udarac kojeg Franjo Ereiz “školski”, preko živog zida, šalje u gol za potvrdu porečke pobjede. Do kraja još se u strijelce upisao Toni Belušić, na ubačaj Kepčije s lijeve strane.


POREČ – Stadion Veli Jože

TREĆA HNL ZAPAD – 20. KOLO – SUDAC: Marko Cvijović (Rijeka)

 JADRAN – RUDAR 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Vlizlo 29′, 2:0 Ereiz 82′, 3:0 Belušić 89′

Žuti kartoni: Užila (Jadran) Maksenčuk, Kurtić, Juričić (Rudar)

JADRAN: Milocani, Ilić, Užila, Ereiz, Šoškić, Šegon E. (od 70. Belušić), Đurić, Vlizlo (od 82. Kepčija), Tikas, Dujanić, Radman (od 46. Videkić)
Trener: Danijel Jumić

RUDAR: Pavlić, Marić, Perković (od 59. Čudić), Macan, Juričić, Radetić (od 78. Fejzić), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Mehić, Maksenčuk (od 46. Licul)
Trener: Zoran Peruško

Updated: 24/03/2018 — 18:52