NAJAVA POVIJESNE UTAKMICE | Rudar Trans Euro i Istra 1961 od 15:30 u srijedu igraju osminu finala SuperSport Kupa Hrvatske!

Nogometaši Rudara Trans Euro u srijedu igraju susret osmine finala Kupa Hrvatske protiv pulskog prvoligaša, Istre 1961. Prolazak nikako nije imperativ, već je sama utakmica nagrada za labinske nogometaše, međutim, nada uvijek, prema poslovici, umire posljednja.

Istra 1961 dolazi vjerojatno i ponešto umorna, nakon sjajne prezentacije kod aktualnog prvaka Dinama gdje su osvojili bod, a trener Gonzalo Garcia bi možda mogao i odmarati pokojeg prvotimca čime rastu šanse Rudara Trans Euro.

U Labinu pretprodaja karata traje još i u utorak, od 9:00 do 13:00 te popodne od 18:00 do 20:00 sati, a ulaznica košta 30 kuna, a na dan utakmice 60 kuna. Očekuje se veliki broj gledatelja, iz cijele Istre koja nikad nije gledala derbi poluotoka u ovoj fazi natjecanja SuperSport Kupa Hrvatske.

Ostaje žal što Istra 1961 nije pristala na promjenu termina jer bi u tom slučaju utakmica bila prenošena na HNTV-u, a ovako će susret u Labinu moći pogledati u snimci na HNTV-u dan kasnije, u četvrtak. Pred kamerama RudarTV-a svoja su viđenja pred susret u srijedu dali kapetan Edis Kurtić i trener Zoran Škerjanec.

Utakmicu koja u srijedu od 15:30 započinje na Gradskom stadionu u Zelenicama sudi Ivana Martinčić, najpriznatija hrvatska sutkinja, a pomoćnici će joj biti Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Marko Stolnik iz Varaždina. Četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba, a delegat dolazi iz Marčane, a riječ je o Tihomiru Čaliću.

Updated: 25/10/2021 — 22:11