Kovari glatko poraženi u Crikvenici nakon tri primljena gola u 12 minuta

Nisu uspjeli u svom naumu danas nogometaši Rudar Trans Eura. Otišli su danas u Crikvenicu bez imperativa i dobro se držali gotovo sat vremena, a onda su sve prosuli u narednih 12 minuta. Šteta, ali za prolivenim mlijekom nema smisla plakati, već narednog vikenda u Labin stiže kvalitetni Novigrad.

No, ništa specijalno nismo vidjeli pod mostom u prvome dijelu. Rudar miran, Crikvenica premirna i jedino što smo zabilježili je pokušaj Butorca koji sa 20 metara pogađa vratnicu Macanova gola, dok je na drugoj strani zaprijetio nakon prekida Načinović.

U nastavku se otvorila utakmica. Pokušao je Golja zaprijetiti, no Baričević je na visini zadatka, a na istoj je visini i Macan nakon opasnog pokušaja Buršića.

Nagovijestila su ta brza događanja u nastavku i pogodak. Završio je u mreži Rudara. Nakon kornera Šarković je najviši u skoku i matira labinskog vratara za vodstvo Crikvenice. Samo osam minuta nakon toga okončana je neizvjesnost.

Crikvenica je u potpunosti preuzela konce igre u svoje ruke, a nakon pogreške Boucauxa, Mašić poentira za novi trobod lidera. Do kraja, igra Rudara potpuno je nestala, a kaznio je to Imeraj u 70. minuti kada je probio bok, lažnjakom izbacio svoga čuvara i pogodio za konačnu potvrdu pobjede.


CRIKVENICA – Igralište Gradski Stadion – 3. HNL zapad – 10. kolo – SUDAC: Marin Rožman (Rijeka), POMOĆNICI: Marko Balen (Rijeka) i Nenad Pjevac (Delnice)

CRIKVENICA – RUDAR TRANS EURO 3:0 (0:0)

Žuti kartoni: Suden (Crikvenica), Stepčić, Golja (Rudar Trans Euro)

Strijelci: 1:0 Šarković 57′, 2:0 Mašić 65′, 3:0 Imeraj 69′

CRIKVENICA: Baričević, Prpić, Bogdanić, Mazzarolli, Butorac, Šarković (83. Filipović), Buršić (69. Husejnović), Imeraj (80. Rubčić), Merle, Mašić (80. Suden), Antanasković

Trener: Tomislav Lopac

RUDAR TRANS EURO: Macan T., Načinović, Giljanović, Macan I., Juričić (55. Ban), Golja (85. Franković), Licul, Van Wey (83. Malkić), Boucaux (83. Pavlović), Kurtić (69. Hrvat), Stepčić

Trener: Zoran Škerjanec


Updated: 30/10/2021 — 17:33