Srđan Pavlović novi je igrač labinskog Rudara Trans Euro!

Iako su rezultati i atmosferi nakon pripremnih utakmica u Rudaru Trans Euro veoma zadovoljavajući, činjenica je da labinskoj momčadi možda nedostaje iskustva. Zbog toga, klub je tražio jednog iskusnijeg veznjaka, a od danas je potvrđen i novi dolazak.

Srđan Pavlović je 36-godišnji veznjak od prije poznat istarskoj nogometnoj javnosti jer je jednu sezonu nastupao za Pazinku u tadašnjoj Trećoj HNL Zapad koja je uključivala i zagrebačke klubove, a u toj je sezoni pokazao da je kvaliteta neupitna.

Bivši suigrači su ga ocijenili kao velikog profesionalca i karakternog čovjeka pa Rudar Trans Euro sigurno dobija pravo pojačanje, na i izvan terena. Protekle sezone Pavlović je igrao za banjalučki Željezničar, a prije toga za Drinu iz Zvornika, klubove koji igraju Prvu Ligu RS, odnosno drugi rang bosanskohercegovačkog nogometa.

Po dolasku u Labinu, novi Kovar poručuje: „U Istru se rado vraćam, utisci iz prvog puta su zaista pozitivni, a već tada sam vidio da se u Labinu nalazi veoma organiziran i ambiciozan klub. Nisam previše dvojio, u treningu sam te se nadam da ću pomoći momčadi u ostvarivanju ciljeva“, rekao je Srđan Pavlović koji bi treneru Škerjancu mogao biti na raspolaganju već u Kupu Hrvatske protiv Graničara iz Županje narednog tjedna.

Nažalost, kadar Labinjana se neće povećati, već ostati jednako brojan, jer je od daljnjeg treniranja na ovom nivou odustao Domagoj Kralj, koji je prije mjesec dana stigao iz nedešćanskog Jedinstva, gdje se vjerojatno i vraća. Iz labinskih redova poručuju kako transferni rok još uvijek ostaje otvoren, iako je momčad brojna i u slučaju da je Pavlovićev transfer posljednji ulazni ovog ljeta.

Updated: 17/08/2021 — 16:59