NK Rudar, u povodu 100 godina Labinske republike, pokreće brend „Kovarska voda“

Danas je najavljen novi projekt NK Rudar. Kao što je i navedeno u netom dostavljenim radnim materijalima, u poglavlju „plan rada“, za Skupštinu kluba, labinski trećeligaš, zajedno sa dugogodišnjim partnerom, slovenskim proizvođačem vode, tvrtkom Costela, u povodi stote obljetnice Labinske republike, pokreće brend „Kovarska voda“.

Kako su nam rekli u Zelenicama, osim standardne mineralne i gazirane vode proizvoditi će se i voda s nekoliko okusa, a sve u uobičajenoj 0,5 i 1,5 litarskoj PVC-povratnoj ambalaži. Promocija i početak distribucije je planiran je za utorak 2. ožujka 2021. na sam dan Labinske republike. Sve će pratiti jaka marketinška kampanja i nagradna igra sa vrijednim nagradama.

Osim tehničkog sponzorstva, u napitcima, za službena natjecanja svih klupskih selekcija, u Rudaru očekuju da će kroz dio prihoda od prodaje ostvariti i određenu financijsku zaradu. Distribucija će se vršiti kroz jedan trgovački lanac i jednog veletrgovca za ugostitelje, koji će biti odabrani do sredina siječnja naredne godine.

Uz klupska, i obilježja stote godišnjice Labinske republike, na etiketi će biti ispisana i pjesmica Kovarska voda, koju je, specijalno za ovu prigodu, napisala labinska pjesnikinja Roberta Razzi.


Kovarska voda

Kovar jame srce nosi.
Crno telo pot proleva.
Strdne srce od karbona.
Jama mu je dušu zela.

Matere je srce puklo.
Šlo je telo va kason.
Vreme soli voda pere.
Kovarov je kriz karbon

Updated: 07/12/2020 — 18:40