Zalihić: “Naš prvi i jedini ‘pick’ ove zime je Mate Ivetić!”

U Labinu nikad niste sigurni kakvu će reakciju neki tekst izazvati. Današnja objava o eventualnom dolasku Valentina Stepčića u tamošnjeg trećeligaša odmah je “uskomešala” labinsku sportsku javnost, a iz kluba su ostali nedorečeni, bar po tom pitanju.

Sportski direktor Nedjeljko Josipović rekao je da je njegov kompletni fokus na kup utakmici koja ih čeka u nedjelju te da ima vremena za razgovore o transferima, a nakon njega, logično je bilo čuti što kaže predsjednik kluba Remzo Zalihić.

“O Stepčiću se ne bih izjašnjavao. Mi ćemo zimus u svakom slučaju slagati momčad za narednu sezonu. Zasad je prvi i jedini ‘pick’ Mate Ivetić. Kako sada stvari stoje, možda ćemo se nekome iz sadašnjeg kadra zahvaliti, ali proljetos ćemo nastojati i što veću minutažu dati Golji, Bembiću te našim juniorima.”

Naše naredno pitanje samo se postavljalo – Znači li to da odustajete od najavljenih drugoligaških ambicija?

“Ja nikad nisam rekao da je nama imperativ druga liga, već da ćemo igrati kvalifikacije, ako se ukaže prilika. Zasad jedini ispunjavamo sve uvjete za licencu, od adekvatnog zamjenskog igrališta, preko dvije PRO licence do kompletnog omladinskog pogona, a infrastrukturu treba neznatno popraviti na nivou šminkanja. Evo, već drugi tjedan stavljamo električni semafor. No, još jednom ponavljam da je naš primarni cilj jedinstvena treća liga.”

Updated: 25/11/2020 — 20:51