Opatija minimalno slavila u Labinu

Rudar i Opatija danas su na gradskom stadionu u Labinu odigrali utakmicu na visokom nivou. Obje momčadi podosta rastrčane s velikim brojem duela visokog intenziteta, djelovalo je to sve kao prava prvenstvena utakmica, samo je atmosfera i ozračje bilo potpuno pozitivno i mirno.

Opatija je pobijedila golom Antonija Pejanovića nakon lijepog ubačaja Roka Čuline u 23. minuti uslijed pet-deset minuta velike dominacije u kojoj je netom prije toga Weitzer zaprijetio iz „slobodnjaka“, a Legac lijepo obranio dok je Bogolin zatresao vratnicu gredom. Još je jednom tijekom utakmice Opatija pogodila okvir gola, a Rudari su svoje odlične prigode stvorili kasnije.

U 44. minuti Leon Petrović šutira nakon brze kontre domaćina, a Vanja Iveša brani što mnogi ne bi, dok je njegov mladi kolega Ivan Ravlić sjajno zaustavio nekoliko udarca u drugom dijelu. U 55. minuti je Macan snažno pucao nakon centaršuta Dadića, a mladi vratar je u 66. imao čak tri obrane u istom napadu.

Kada su treneri Lazarić (koji je mijenjao danas odsutnog Brajkovića) i Bogolin napravili veliki broj izmjena, sve se podosta razvodnilo te je završeno s tih 0:1 pa se može reći da su teren napustili svi zadovoljni.


LABIN – Gradski stadion – PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

SUDAC: Petar Pejkunović POMOĆNI SUCI: Alen Bećirević i Robert Ilić

RUDAR – OPATIJA 0:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Pejanović 23′

RUDAR: Legac, Načinović, Kurtić, Dadić, Golić I., Golić D., Miškulin, Urošević, Grbac, Petrović, Macan

Još su igrali: Čudić, Hasanbegović, Golja, Ivančić, Bilić, Licul, Erman, Hrvat, Halilčević, Malkić

Trener: Emil Lazarić

OPATIJA: Iveša, Malinić, Zgrablić, Jukičić, Čulina, Lucić, Lazić, Weitzer, Matulja, Bogolin, Pejanović,

Još su igrali: Ravlić, Ivančić, Rosić, Rudan T., Rudan J., Kovačević, Kuriić, Žeželj, Čanković i Bertoša.

Trener: Zoran Bogolin

Updated: 06/08/2020 — 22:12