Remzo Zalihić: “Od 1. siječnja Rudar Gas Oil, ugovor potpisuje novi predsjednik!”

Predsjednik NK Rudar Remzo Zalihić danas je gostovao u Podcastu Učka, emisiji koja izlazi na Youtube kanalu. Na sljedećim video zapisima, podijeljenim u dva dijela možete pogledati o čemu je sve govorio Zalihić.

U prvom dijelu bilo je svega – od spominjanja tri osobe koje su jedine ponudile „obje ruke“ pomoći tad novopečenom predsjedniku Rudara, preko govora o tome gdje će oprašivati pčele iz Vodnjana i Rijeke sve do toga koje tri osobe vode NSŽI prema njegovom mišljenju.

Bilo je govora i o sponzorskom „poolu“ NK Rudara u kojem i dalje okosnicu čine Rakos Iskopi i Derossi Metali te De Conte s kojim se ovih dana također očekuje obnova ugovora, najave novog generalnog sponzora, pa do najintrigantnijeg dijela, najave promjene na predsjedničkoj funkciji.

Zdravko Mamić, Eduardo, Rudar, pomoćno igralište, omladinski pogon kluba, Darko Raić Sudar, igrači NK Rudara, ambiciozni roditelji, razlike u kaljenju u Rudaru i ostalim klubovima na Labinštini…sve su to teme spomenute u drugom dijelu Podcasta Učka, a u „moru“ zanimljivih izjava možda se ističe: „Nismo Bayern, ali nismo ni Stupčanica iz Olova!“

Updated: 21/07/2020 — 16:39