David Golić prvo pojačanje Rudara za novu sezonu

Očekivano, prvi je u novu sezonu krenuo NK Rudar. Danas su predstavili svoje prvo pojačanje za novu sezonu koje dolazi, ni manje ni više, nego iz juniora prvoligaša s Rujevice.

Ponikao u bakarskom Borcu i Lučkom Radniku gdje je igrao u početku, David Golić je šest godina nakon toga nosio dres Grobničana da bi 2018. godine prešao u juniore Rijeke. Inače, David će u dresu Rudara već „naći“ brata Ivana koji se od dolaska u Labin predstavio kao pojačanje za Rudar.

„Da, definitivno postajem Kovar. Rekao mi je brat sve najbolje o Rudaru i Labinu, pohvalio sve od trenera, ekipe, stručnog stožera i svega ostalog, sve djeluje vrlo profesionalno. Želja mi je ostati u sferi profesionalnog nogometa, a Rudar je u posljednjih par godina pokazao da je najbliže tome uz prvoligaše na ovom području.“

U Zelenicama za novu sezonu računaju na 22 seniora kojima će biti pridodano pet juniora, a slobodne ruke u pronalaženju nove sredine dobili su Savić i Malnar. Načelno je s trenerom Jurićem dogovoreno da se krene sa uvodnim pripremama 01. srpnja, a da će bazične pripreme započeti šest tjedana prije početka lige.

Updated: 20/05/2020 — 17:48