Trofej Labinskih Rudara bliži se završnici, subota donosi sve odgovore!

Danas su na terenima u Labinu, Vinežu i Rapcu odigrani susreti po grupama te su poznati sudionici završnice na četvrtom izdanju Trofeja Labinskih Rudara, turnira koji je ovih dana u Rapcu okupio više od 400 gostiju.

U dva su dana dosad odigrana 44 susreta, a u U9 kategoriji u finalnoj skupini pronašli su se vineška Iskra, talijanska Liventina i slovenska Izola. Utakmice U9 kategorije započinju od 17 sati u subotu u Rapcu, a pobjednike bi trebali biti oko 20:30 kada je predviđena i podjela pehara uz neka zvučna imena.

Kad je u pitanju U11 kategorija, na Vinežu se igraju četvrtfinala već od 8:30, a u njima se sastaju LVG 2007-Idrija II, Liventina A-Krka Novo Mesto, Opatija-Liventina B te Rudar 2008 i Buzet. Polufinala se na istom mjestu igraju od 16:30, a finale je predviđeno za 19:20 nakon čega svi sele u Rabac na dodjelu pehara.

U kategoriji U13 danas su odigrana tri četvrtfinala. Istra 1961 je nakon jedanaesteraca bila bolja od riječkog Prvog Gola, a Sava Kranj je minimalno slavila protiv Izole. Istim rezultatom, 1:0, je prva momčad Dubrave TK savladala drugu momčad istog kluba. Četvrto četvrtfinale igra se na gradskom stadionu, od 8:50 između domaćina Rudara i Rijeke, nakon čega su na rasporedu polufinala, a finale će se igrati od 19:00, također na stadionu.

PEHAR ZA NAJMLAĐE IGRAČE RUDARA UVERTIRA U TURNIR

Selekcija U9 Rudara primila je prije turnira u njihovoj kategoriji pehar za osvojeni naslov u ligi od tajnika NSŽI-a Paola Prodana što je uzrokovalo veliko oduševljenje naših mladih nogometaš(ic)a.

FOTOGALERIJA S TURNIRA

Updated: 14/06/2019 — 22:34