I trećeplasirani Nehaj iz Labina poražen – Kovari golom Kurtića do troboda

Veoma važnu pobjedu upisali su nogometaši Rudara danas na svom stadionu, iako im je s druge strane stajala trećeplasirana momčad Nehaja. Međutim, Senjani su danas u Labinu pokazali jako malo te je domaća pobjeda u potpunosti zaslužena.

U prvih 45 minuta gledatelji nisu vidjeli lepršav nogomet, štoviše, dojam je bio rastrgane igre bez šansi, a jedino su Juričić i Hasanbegović oprobali svoj udarac iz daljine, ali se rezultat nije mijenjao. Ni u nastavku igra nije bila suviše atraktivna, gosti su djelovali potpuno rastrojeno i neposloženo, a Labinjani su imali jalovi posjed, osim što je u 68. minuti Erik Paravić šutirao pored gola.

Upravo je on u 85. minuti centrirao, a Edis Kurtić donio iz gužve veliko slavlje nogometašima i simpatizerima Rudara. Sada Kovarima predstoji gostovanje kod već prežaljenog Halubjana pa bi se njihov niz, ukoliko ne podcijene protivnika, mogao produžiti na čak pet utakmica bez poraza.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 120 – TREĆA HNL ZAPAD – 26. KOLO –
SUDAC: Marin Buvinić (Umag) – POMOĆNI SUCI: Željko Bunčić (Poreč) i Alen Halilović (Umag) – DELEGAT: Eugen Katić (Buje)

RUDAR – NEHAJ 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Kurtić 85´

Žuti kartoni: Macan, Juričić, Bećar, Stojković, Paravić (Rudar); Vukelić, Hodak (Nehaj)

RUDAR: Legac, Dragovina, Bećar (od 80. Paić), Stojković, Macan, Juričić (od 68. Bembić), Grbac (od 90. Vidas), Hasanbegović (od 58. Čudić), Dadić, Kurtić, Paravić.
Trener: Nedjeljko Josipović
NEHAJ: Baričević, Lagumdžija T., Prizmić, Prpić (od 62. Rončević), Pejanović, Vukelić, Filipović, Hodak (od 87. Lagumdžija D.), Tomac, Ajdini (od 70. Svast), Prizmić.
Trener: Nehajev Svast
Updated: 04/05/2019 — 19:20