Rudar uvjerljivo poražen, Peruško se zahvalio mladoj trojki, a Čudić završio na šivanju

Ervin Čudić – ne štedi sebe ni protivnika

Na rovinjskoj Valbruni danas su nogometaši Rovinja lako se obračunali s kombiniranom momčadi Rudara. Trener Zoran Peruško na travnjak je izveo sastav u kojem se većina tek treba izboriti za prvu jedanaestorku, a izvedba je bila takva da je kadar labinske momčadi od večeras manji za tri igrača.

Kako situacija ne bi ispala previše dramatična, javio se sam Peruško: “Lazendić, Jokić i Ruba neće nastaviti s nama. To su pravi dečki, karakterni, vjerujem da mogu napraviti puno, ali u ovom trenutku ne mogu nam pomoći u borbi koja nas očekuje na proljeće.” 

Večer ranije je i ofenzivcu Jahiji Jusiću sugerirano kako će ga klub nastaviti pratiti te je načelno dogovorena “posudba” potpićanskom županijskom prvoligašu, a doima se da bi “zahvalnica” moglo biti još.

Inače, susret je obilježio i neugodan udarac glavama Tankovića i Čudića koji su obojica završili na šivanju. Trener Macan rekao je da je to jedini negativni moment njegove momčadi u današnjoj utakmici.

Pobjedu su “kanarincima” donijeli Manuel Rudela, Damir Kazalac i mlađahni Luka Paulinić. Podsjetimo da Rovinj u subotu igra protiv još jednog trećeligaša, onog iz Poreča, a da Labinjani gostuju u Bujama.


ROVINJ – SRC Valbruna

KONTROLNA NOGOMETNA UTAKMICA – Sudac: Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo)

ROVINJ – RUDAR 3:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Rudela 13′, 2:0 Kazalac 14′, 3:0 Paulinić 85′

ROVINJ: Cindrić, Pamić A., Butući, Hoxha, Pavić, Funčić, Tanković, Rudela, Matošević, Kazalac, Špiranac

Još su igrali: Tošeski, Marić, Matić, Karlović M., Karlović K., Paulinić, Prgić

RUDAR: Blažina, Licul, Lazendić, Kurtić, Dadić, Maksenčuk, Čudić, Načinović Ar., Jokić, Macan, Ruba

Još su igrali: Pavlić, Belo, Juričić, Bembić, Kozić, Dragovina, Marić

Updated: 07/02/2018 — 22:50