Hasanbegović predstavljen u Labinu, još nedostaje ispisnica iz Rovinja

Večeras je u prostorijama NK Rudar predstavljen novi Kovar – Adnan Hasanbegović. Radi se o 26-godišnjem braniču koji je u svojoj karijeri branio boje Rijeke u omladinskom pogonu, Grobničana, Medulina 1921 i Rovinja. Po dolasku u Labin stasiti branič izjavio je:

“Čast mi je i zadovoljstvo što dolazim u klub poput Rudara. Na svakom koraku vidi se veličina ovog kluba. Imam ambiciju igrati viši rang i nadam se da ću izboriti mjesto u prvih 11. Također, moram se zahvaliti i Rovinju gdje sam proveo tri lijepe godine te ću sigurno navijati za njih u ostatku sezone.”

Kako je Hasanbegović potpisao za Rudar bez ispisnice iz Rovinja, za nastup u zelenom dresu treba mu “amen” s Valbrune: “Razgovarao sam s predsjednikom Modrušanom koji je ostao zatečen zbog toga što im je Adnan važan igrač, ali nije rekao da neće predati ispisnicu. U četvrtak Rovinježi imaju Izvršni Odbor na kojem će donijeti odluku. Zaista se nadam da će shvatiti kako ga dovodimo da bi sebe osnažili, a ne njih oslabili te kako je i u njegovom interesu da igra veći rang. Hasanbegović nam je potreban i zbog njegove polivalentnosti jer igra nekoliko pozicija gdje nama igraju rekonvalescenti. Uostalom, i Rovinju je indirektno u interesu da Rudar zadrži trećeligaški status”, rezimirao je predsjednik Rudara Zalihić. Na tu temu će sutra, prije prijateljskog susreta na Valbruni, s predsjednikom Modrušanom razgovarati naš trener Peruško te mu predložiti neke naše igrače koji mogu adekvatno zamijeniti Hasanbegovića.

Sigurno da je veliki razlog Hasanbegovićevog dolaska i trener Zoran Peruško koji ga je trenirao i u Medulinu i u Rovinju: “Radi se o kvalitetnom stoperu, ali i izuzetnom momku koji je pokretač pozitive u svim svlačionicama u kojima se nalazio, te se iz svih tih razloga radujem njegovom dolasku. Uklopiti će se jako brzo i očekujem njegov pravi doprinos u ostvarenju naših ciljeva ovog proljeća.”

Uz ovu vijest, Kovare izrazito veseli i činjenica da se Robert Černjul odlično oporavlja od operacije te da će nakon 20 dana fizioterapije ući u trenažni proces. U Rudaru objašnjavaju kako još uvijek traže jednog napadača.

Updated: 06/02/2018 — 20:28