Potpisan ugovor o suradnji NK Rudara i NK Istre 1961

Da na Zelenicama pušu neki novi vjetrovi, vidljivo je iz dana u dan.

Poseban dan za ljubitelje Rudara , Istre 1961 pa i cijelog Istarskog nogometa desio se jučer u Puli. Naime, NK Rudar Labin je jučer sklopio ugovor o uzajamnoj partnerskoj suradnji sa NK Istra 1961. Na službenom potpisivanju ugovora sudjelovali su g. Sandi Dobrić, predsjednik NK Rudar Labin. g. Vitomir Butorac, voditelj nogometne akademije Istre 1961. Ova je zajedničko djelovanje pokriva više segmenata organiziranog djelovanja oba kluba,a jedna od njih je  zajedničko djelovati u sportsko-edukacijskom području, raznim kampovima, turnirima, logistici, te razvitku ekipa svih uzrasta koji su zastupljena u oba kluba. 

Iznimno sam htio da s NK Rudarom sklopimo partnerstvo. Stigao im je novi predsjednik s novim idejama i vizijom kluba koju podržavam, i iskreno vjerujem da ćemo na obostrano zadovoljstvo surađivati još dugi niz godina – g. Butorac.

Počašćeni smo ovom suradnjom i siguran sam da će oba kluba imati veliku korist na nogometnom planu, kao i zajedništvo i međusobno razumijevanje. Za mene osobno je ovo nostalgičan povratak u klub u kojem sam proveo veliki dio svoje igračke karijere, složio se g Dobrić.

Updated: 30/07/2022 — 10:56