RUDARI U SUBOTU PROTIV NAPRIJEDA: “U ovoj ligi svaka momčad može svakog pobijediti!”

Nogometaši Rudara Trans Euro u subotu 09. listopada, s početkom u 17 sati pred svojim navijačima igraju susret sedmog kola Treće HNL Zapad protiv momčadi Naprijeda s Hreljina. Iako gosti posjeduju određenu kvalitetu, sve osim pobjede za Labinjane bi bio neuspjeh.

Momčad s Hreljina dosad je upisala šest poraza, ali imali su i neugodan raspored pa su svi osim domaćeg od Nehaja bili i očekivani. Kovari svejedno moraju biti oprezni jer podcijeniti momčad koja u svojim redovima ima Begića, Blaškovića, Leskura, Vukajlovića i ostale mlade snage bilo bi krajnje neozbiljno.

Labinjani s druge strane su dosad pokazali dva lica – jako dobro i jako slabo, sredine nema zasad. Ukoliko ponove voljni moment iz Pazina, postoji ozbiljna šansa i za Naprijed. Također, ako budu pravi, gosti teško mogu iznenaditi.

Jedan od veznjaka koji se pokazao kao pun pogodak je Lorenzo Boucaux, rastrčani i talentirani igrač sredine terena: „Novi sam u ovoj ligi pa i nisam baš upoznat s momčadi Naprijeda, ali je prvenstvo dosad pokazalo da svatko svakoga može pobijediti. Ali, mislim da smo jaka ekipa, spremni smo, jako treniramo i igramo na domaćem terenu tako da se nadam trobodu“, rekao je Boucaux.

Utakmicu sudi Petar Jerbić iz Velike Gorice, a pomagati sa zastavicama će mu Jurica Šarić iz Dugog Sela te jedan od najmlađih sudaca na ovoj razini, talentirani Matej Mrkoci iz Mraclina. Obzirom na političku aktivnost, sigurno s guštom u Istru dolazi i delegat iz Jurdani, Goran Šajina.

Updated: 07/10/2021 — 20:54