Remzo Zalihić: „Dojma sam da ćemo ponovno biti izigrani!“

Jučer je u prostorijama SZGL održan završni sastanak oko izrade glavnog projekta za Rudarov pomoćni teren s umjetnom travom na Vinežu. Predsjednik NK Rudar Trans Euro je ovog puta bio i oštriji nego inače:

„Nije uvažen naš prijedlog koji je bio jeftiniji i brži u izvedbi. Možeš iskočiti iz vlastite kože, ali ako oni koji daju novac, makar naš poreznih obveznika, žele skuplju varijantu tako u konačnici i bude.

To je družina zbog čijeg utjecaja nismo dobili umjetnu travu prije 7-8 godina kad je tadašnji gradonačelnik Demetlika želio riješiti problem jer je bio svjestan da NK Rudar radi u nemogućim uvjetima.

No, očito nekim odgovara da se to stanje, što gore – to bolje, nastavi. Dobio sam neko “klimavo” obećanje da će se umjetna trava postaviti na gotov objekt u ljeto 2023. Iskreno sumnjam, a sve maske će pasti već naredni mjesec. Ako u proračunu za 2022. godinu ne budu osigurana barem četiri milijuna kuna za pripremne radove onda je jasno da taj rok neće biti ispoštovan“, govori Zalihić, ali ga je teško zaustaviti:

„Nogometaše posebno boli maćehinski odnos koji traje godinama. Kad su bile u pitanju dvije dvorane i ona treća za boćanje, atletska staza, a evo sad i Dom umirovljenika, onda se nađe novac u komadu. Jedino se nas iscrpljuje i odugovlači. Daj Bože da ovaj put ispoštuju obećanje i dobijemo igralište barem 2023. godine“, zaključio je nepovjerljivi Zalihić.

Updated: 22/09/2021 — 8:49