NAJAVA | Rudar Trans Euro dočekuje Pomorac 1921; Golja: “Žao mi je zbog njihovog terena, ali ovo nama nosi prednost”

Nogometaši Rudara Trans Euro danas, s početkom u 17:30, dočekuju novaka u ligi, Pomorca 1921 iz Kostrene. Razlog odigravanja utakmice u Labinu je taj što su poznatu kostrensku Žuknicu „napale“ divlje svinje i „rasturile“ tamošnji travnjak.

Pomorac 1921 je u prvom kolu remizirao 3:3 na Cresu, ali i bez tog rezultata, treba znati da se radi o veoma kvalitetnoj i ozbiljnoj momčadi. Provjereni znalac Vladimir Jerić u svom kadru ima Martina Dorčića, Renea Endea, Luku Čankovića, Brunu Lončara i mnoga druga kvalitetna rješenja, s time da im posebno ne nedostaje mladosti.

Prednost Kovara moglo bi biti to što Kostrenjani nisu, u cijelom neredu zbog terena, trenirali kako su priželjkivali, te su čak morali „skočiti“ u Kraljevicu kako bi malo osjetili prirodni teren.

Labinjani su u prvom kolu poraženi na Krku, što nije nikakva senzacija obzirom na snagu tamošnje momčadi. No, kako se vraćaju Načinović i Kurtić u raspoloživi kadar, tako se čini da je Rudar Trans Euro bliži pozitivnom rezultatu.

Za Rudar TV utakmicu je najavio talentirani ‘brzanac’ Gabriel Golja: „Za mene osobno, novak u ligi je nepoznanica, ali će sigurno biti motivirani. Žao mi je zbog njihovog terena, ali mislim da će nama domaći teren biti prednost. Želim da odigramo dobru utakmicu, bit ćemo kompletni i vjerujem da će tri boda ostati u Labinu“, rekao je Golja za Rudar TV.

Utakmicu, koja dakle počinje u 17:30 s izravnim video prijenosom na portalu IstraSport kojeg osigurava domaćin, sudi Riječanin Antonio Melnjak, dok će mu pomoćnici biti Igor Bahun i Mauro Mušković, oba iz Rijeke. Delegat Robert Veber stiže iz Velića kraj Poreča.

Updated: 04/09/2021 — 7:51