NA BAHALIN PO ISKUPLJENJE: Kovari moraju dati maksimum kako bi izbjegnuli četvrti uzastopni poraz

Sutra, s početkom u 16:30 na tamošnjem stadionu Bahalin, u Novom Vinodolskom će svoje snage odmjeriti domaći Vinodol i labinski Rudar Trans Euro. Jedni i drugi u sezonu nisu ušli kako su namjeravali, ali domaći imaju kudikamo mirniju situaciju.

Naime, odigrali su sve tri utakmice u gostima, a samo su na Grobniku glatko poraženi dok su kod Nehaja i Krka pokazali da imaju kvalitetu za minimalno sredinu ljestvice u ovoj sezoni Treće HNL Zapad. Kako i ne bi imali kad su u prvih 11 trenera Josipa Vukelića i Marijan Tomić, i Antonio Buljat i Sanjin Grbac i mnoga ostala provjerena imena, iako imaju Vinodolci i pregršt mladosti.

Sutra će im nedostajati Toni Petrinović, važan prvotimac, ali i kad im nedostaju petorica, momke s Bahalina i dalje krasi velika odlučnost i hrabrost. Zlobnici će reći da Labinjanima najviše nedostaje baš to.

Stara izreka kaže kako „nema pravog sportaša gdje je pun frižider“, a u labinskom ‘frižideru’ nije baš da nečeg nedostaje. No, u situaciji su gdje ih neće izvući samo kvaliteta, već i karakter, čvrst i nepokolebljiv, kakvog definitivno imaju pojedinci u labinskim redovima, ali to sad moraju pokazati i kao momčad.

Za RudarTV govorili su Tony Macan, vratar labinskog kluba te Tarik Malkić, dijete labinskog kluba i kapetan juniora koji iz dana u dan pokazuje kako se radi o velikom potencijalu, kako igrački, tako i karakterno.

“Igrao sam i lani u Novom Vinodolskom, oni su domaćinska momčad, idu ‘na nož’, ali mi smo Rudari i nemamo se koga bojati”, rekao je između ostalog vratar Kovara za Rudar TV.

„Očekujem jednu tvrdu utakmicu, protiv teškog protivnika i morat ćemo dati svoj maksimum, ako želimo nešto napraviti. Nadam se da ćemo u tome uspjeti te da ćemo se vratiti u Labin s tri boda”, rekao je Malkić.

Dakle, susret na Bahalinu započinje u 16:30, a sudi ga Luka Slišković iz Zagreba odakle su mu i pomoćnici Hrvoje Radić te Filip Lovrić. Delegat utakmice će biti Dragan Bobanović iz Rijeke.


Updated: 17/09/2021 — 20:37